سوپ جو با سس سفید

سوپ جو با سس سفید

سوپ جو

سپاس از خانم گوهری، هنرمند مشهدی بابت مقاله خوبشون

مواد لازم:

بلغور جو: 2پیمانه

هویج متوسط: 2عدد

قارچ: 1پیمانه

آرد: 3قاشق سوپ‌خوری

شیر: 1پیمانه

کره: 25گرم

نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم

آبلیمو: به دلخواه

جعفری تازه برای تزئین

طرزتهیه سوپ:

بلغور جو را با مقدار مناسبی آب جوش روی حرارت بگذارید تا بپزد. هویج را پوست گرفته و درشت رنده کنید. آن را به همراه  قارچ ورقه‌ای خردشده به بلغور پخته بیفزایید. وقتی مواد پختند، سس سفید را آماده کنید.

طرزتهیه سس سفید:

آرد را تفت بدهید بعد با کمی شیر حل کنید تا یکدست شود و بعد بقیه شیر را به آن بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد. دائم هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی سس آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید. کره، کمی نمک و فلفل سیاه به سس بیفزایید. سس آماده را به سوپ اضافه  و خوب مخلوط کنید. کمی صبر کنید تا سوپ با سس هم مدتی بجوشد. سوپ آماده را با کمی برگ جعفری خردشده و آبلیمو سرو کنید.

نکته:

به جای بلغور جو از پرک آن هم می‌توانید استفاده کنید که سرعت کار بیشتر می‌شود.

 

نوش جان

اگرسوال یا نظری دارید لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا به آن پاسخ بدهم.

نظرات کاربران

نظر بدهید