طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی

سلام خدمت همشهریای خوبمون

امروز قراره طرز تهیه یکی از غذا های لذیذ ایرانی رو با دستور پخت خانم رحیمی عزیز که از یزدی های عزیز مقیم گلبهار هستند بهتون آموزش بدیم

 

مواد لازم:

1- ۵۰ گرم سبزی خشک کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)

1- ۴ عدد تخم مرغ

2- ۱ قاشق مربا‌خوری سیر رنده شده

3- زرشک و گردو در صورت تمایل

4- ادویه مخصوص کوکو سبزی به مقدار لازم (نمک، فلفل، زردچوبه)

 

دستورالعمل‌

برای آماده کردن چاشنی‌ کوکوی سبزی، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه روی شعله ملایم حرارت دهید. زرشک و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. بعد از آماده شدن زرشک، آن‌ها را کنار بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مخلوط‌کن بزرگ بشکنید. ادویه، نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه کنید. با چنگال کمی آن را هم بزنید. سیر، مغز گردو، آرد و سبزیجات را به آن اضافه کنید. مخلوط را با چنگال خوب هم بزنید.

کمی روغن را در یک تابه روی شعله ملایم حرارت دهید. مخلوط آماده شده را در آن ریخته و در قابلمه را بگذارید تا به خوبی برشته شود (حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه). کوکو را برگردانده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

کوکوسبزی را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با استفاده از زرشک و گردو آن را تزئین کنید.

 

نکات مهم در طرز تهیه کوکو سبزی

برای اینکه کوکو سبزی شما پف بیشتری داشته باشد بعد از اضافه کردن تخم مرغ با چنگال مایه کوکو سبزی را خوب هم بزنید.

نسبت تره، جعفری، گشنیز، شوید در کوکو سبزی یکسان باید باشد.

برای تزئین کوکو سبزی از زرشک و گردو می‌توانید استفاده کنید.

 

نوش جان

اگرسوال یا نظری دارید لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا به آن پاسخ بدهم.

نظرات کاربران

نظر بدهید