شیرینی خامه قندی
سلام همراهان صفحهی کیک و شیرینی. امروز اینجا هستیم تا آموزش شیرینیساده و خوشمزهای رو با شما به اشتراک
بگذاریم تا بتونید با حداقلامکانات کامدلبندانتون رو شیرین کنید
متشکریم از آقای محمودی برای آموزش شیرینی
مواد لازم:
آرد: 250گرم
خامه: 200گرم (منظور خامه صبحانه صورتیرنگ است)
پودرقند: به مقدار لازم
شکر: به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا آرد را الک کنید و سپس خامه را که از قبل به میزان دلخواه خودتان شیرین کردید به آرد اضافه کنید.
سپس این مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت یکساعت استراحت بدهید.
بعد از یکساعت قابلمه مناسب را با روغن پر کنید (منظور قابلمه ای که شیرینی ها در روغن شناور بشوند)و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب داغ شود، حالا خمیر را پهن کنید و به اشکال دلخواه برش بزنید و داخل روغن بیندازید.
بعد از درآوردن شیرینی ها از روغن، شیرینی ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی از شیرینی خارج بشود. میتوانید پس از آماده شدن، رویشان را با پودرقند الک شده تزیین کنید که در اینصورت باید از میزان شکر داخل خامه قدری کم کنید برای همین میزان شکر ذکر نشد تا با توجه به ذائقه خودتان شکر را استفاده کنید.
نکته:
برای تهیه پودرقند میتونید شکر رو آسیاب کنید.
نوش جون
سیده فاطمه رضایی چهارشنبه 10 اردیبهشت 1399
باسلام وخداقوت ممنون ازبابت سایت وآموزشهای خوبتان ،باآرزوی بهترینها موفق و مویدباشید