ممنون از خانم خرسند بابت مقاله خوبشون
دستور تهیه:
قابلمهی متوسطی را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پاستای فرمی را به همراه کمی نمک در آب جوش بریزید و اجازه دهید حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت بالا بجوشد تا پاستا نرم شود.
پاستا را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید، سپس پاستا را کنار بگذارید تا آب آن خارج شود.
سیب زمینی را آبپز کرده، پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
سیب زمینی نگینی، هویج نگینی، ذرت پخته، پیازچه خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده، کرفس نگینی و پاستای آبکش شده را در کاسهای بریزید. سس مایونز، ماست چکیده، آبلیمو، نمک و فلفل را در کاسه ی دیگری ریخته و با چنگال بزنید تا کاملاٌ مخلوط و یکدست شوند.
سس آماده شده را روی مواد ریخته و هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.
سالاد را ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاٌ خنک شود، سپس مصرف کنید. نوش جان
شما می توانید اقلام مورد نیاز هر غذایی را با سفارش در سایت بازار گلبهار دات ای آر درب منزل تحویل بگیرید.
نظر بدهید