آش بادمجان

آش بادمجان

آش بادمجان

آش بادمجان یا آش کشک بادمجان در شهرهای مختلف به روش‌های متفاوت طبخ می‌شود. افرادی که کشک و بادمجان را دوست دارند حتما این آش را می‌پسندند

امروز قصد داریم طرزتهیه آش به سبک مردم عزیز تبریز آموزش دهیم، متشکریم از خانم عباسی وند عزیز برای  فرستادن دستور پخت این غذای مقوی

مواد لازم 

بادمجان : 2کیلو

عدس : 1کیلو

نخود پخته : نیم کیلو

پیاز  درشت : 2عدد

سیر : 5حبه

نعنا‌خشک : 5 قاشق غذا خوری‌‌‌‌‌‌پر

روغن : به مقدار لازم

کشک مایع : به مقدار لازم

نان لواش : 2عدد

طرزتهیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم. بعد بادمجان های رنده شده را به همراه زردچوبه ، خوب تفت می‌دهیم. سپس سیر خرد شده را اضافه می‌کنیم، وقتی خوب سرخ شدند عدس خیس خرده و نخود پخته شده را به همراه نمک و فلفل و آب اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا بجوشد و پخته شود. تقریبا چهل دقیقه پایانی طبخ وقت ریختن کشک است. نان های لواش را یک ساعت قبل از اضافه کردن به آش در کشک خرد کنید و خیس کنید، سپس به آش اضافه کنید. نصفه بیشتر نعنای داغ را داخل غذا بریزید و بقیه را برای تزیین روی آش نگه دارید.

نوش جان

اگرسوال یا نظری دارید لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا به آن پاسخ بدهم.

نظرات کاربران

نظر بدهید