آش گوجه فرنگی
آشگوجه فرنگی از آشهای خوشمزه و معروف ایرانیه و به تند بودنش مشهوره
بخاطر مزه بینظیرش ارزش یکبار امتحان کردن رو داره
امروز در خدمت خانم عباسیوند عزیز، یکی از آذریهای مقیم گلبهار هستیم
مواد لازم:
گوجهفرنگی رنده شده: 4کیلو
نخود پخته: 2پیمانه
بلغور گندم: 1و نیم پیمانه
برنج ایرانی: 1پیمانه
پیاز درشت: 1 تا 2عدد
سبزی آش: (اسفناج. نعنا. تره. گشنیز. جعفری. شوید. )1کیلو ونیم
ادویه: (نمک. فلفل. زردچوبه)به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و همراه روغن، نمک و زردچوبه سرخ کنید. بعد نخود پخته شده، بلغورگندم، گوجهفرنگی رندهشده و آب را اضافه کرده تا بپزد. وقتی بلغورها پخته شد، برنج و سبزی را اضافه کنید و صبر میکنیم آش جا بیوفتد.
نکته:
سبزی در این آش نباید مانند آشرشته له شود
این آش در هوای بارونی و کمی سرد بیشتر میچسبه، البته چه بهتر که در طبیعت زیبای گلبهار هم باشید
اگرسوال یا نظری دارید لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا به آن پاسخ بدهم.
نظر بدهید