با این روش خیلی آسان مربای توت فرنگی بپزید

با این روش خیلی آسان مربای توت فرنگی بپزید

سلام خدمت گلبهاری های عزیز امروز قراره طرز تهیه مربای توت فرنگی رو با شما همراهان گرامی به اشتراک بزاریم

ممنون از خانم هراتی، دوست سیستانیمون بابت مقاله خوبشون

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی

توت فرنگی :یک کیلو

شکر :800 گرم

جوهر لیمو: نوک قاشق چایخوری

آب: نصف لیوان

 

طرز تهیه مربای توت فرنگی

برای درست کردن مربای توت فرنگی به هیچ وجه از توت فرنگی های گل‌خانه ای استفاده نکنید. سعی کنید از توت فرنگی های ریزتر برای درست کردن مربا استفاده کنید.

 برای شروع کار باید اول توت فرنگی ها را خوب بشویید و اجازه دهید تا در داخل آبکش آب اضافی آن گرفته شود.

سپس برگ های آن را جدا کنید و داخل قابلمه لعابی که گنجایشش 3 برابر مقدار توت فرنگی هاست می ریزیم.

به این روش که اول مقداری از توت فرنگی ها را می ریزیم و بعد روی آنها شکر و به همین ترتیب 2 الی 3 بار این کار را انجام میدهیم.

در آخر نصف لیوان آبی را که داشتیم به توت فرنگی ها اضافه میکنیم.

در ظرف لعابی را میبندیم و به مدت 12 ساعت در یخچال میگذاریم تا شکر در توت فرنگی ها حل شود.

بعد از 12 ساعت استراحت توت فرنگی ها در شکر، آنها را بر روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا بجوش آید. لازم نیست زیاد هم بزنید ولی باید حتما بالا سر مرباها باشید تا سر ریز نشود.

کف سر مربا هم باید با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود.

مربای توت فرنگی باید نیم ساعت روی حرارت بالا بجوشد تا قوام بیاید و برای سرریز نشدن آن میتوانید مدام با قاشق مربا را هم بزنید .

در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه میکنیم و مربا را از روی حرارت بر میداریم.

برای اینکه مطمئن شوید مربای شما قوام آمده می توانید یه قطره از شربت مربا را بین انگشت سبابه و انگشت شست لمس کنید اگر حالت کشدار و چسبندگی داشت مربای توت فرنگی شما آماده است.

پس از سرد شدن میتوانید در ظرف مناسب بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.

ریزه کاری های مهم برای پخت مربای توت فرنگی :

  1. برای پختن مربای توت فرنگی از قابلمه لعابی در ابعاد و اندازه مناسب استفاده کنید.
  2. مهم‌ترین نکته در پخت مربا، قوام آمدن شربت آن است که باید به آن دقت کنید.
  3. بعد از اینکه مربای توت فرنگی پخته شد باید صبر کنید تا کاملاٌ خنک شود و بعد داخل شیشه بریزید.
  4. اگر توت فرنگی ها آب دار باشند ممکن است بیشتر از 30 دقیقه زمان برای قوام آمدن شربت نیاز باشد.
  5. از توت فرنگی های سفت، ریز و بدون لک برای تهیه مربا استفاده کنید تا هنگام پخت مربا توت ها له نشوند و ظاهرخود را از دست ندهند.

 سپاس از توجه شما

شما می توانید اقلام مورد نیاز خود را از سایت بازار گلبهار دات آی آر سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید.

نظرات کاربران

نظر بدهید