ترشی سیر

ترشی سیر

ترشی سیر

آموزش ترشی همه پسند توسط همشهری عزیزمون سرکارخانم احمدی

مواد لازم:

سیرخشک

نمک

درصورت تمایل کمی فلفل تند

سرکه سیب

طرزتهیه:

برای درست کردن ترشی سیرخانگی وسالم، ابتدا پوست‌های روی سیرها را جدا می‌کنیم به طوری که حبه‌های آن از هم جدا نشود.

اگر بخواهید می‌توانید قسمت چوبی بالای سیررا هم به دلخواه، از سرش ببرید و‌‌اگر نه که تاثیری در طمع و مزه ترشی ندارد.

از سیرهایی که بخشی ازآن کپک زده و خراب است استفاده نکنید.

سیرها را در داخل ظرف شیشه‌ای چیده وسعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند. کمی نمک روی سیرها بریزید و سپس سرکه سیب را به آن اضافه کنید تا جایی که سرکه روی سیرها را بگیرد.

در چند روز اول بهتر است درب آن‌را نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد دوباره به آن سرکه اضافه کرده و درب را محکم ببندید. زودترین زمانی که می‌توانید سیرترشی خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است. زودتر ازآن این ترشی قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی آن 7 سال است که میتوان بعد از 3 یا 4 سال هم آن‌را خورد.

ترشی سیر بعد از گذشت سال‌ها پوستش به راحتی کنده میشود، نرم می‌شود و مزه شیرینی دارد. ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.

 

 

نکته:

سبز شدن رنگ سیرها در داخل سرکه اشکالی ندارد و به مرور زمان درست می‌شود.

درترشی سیر از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه طبیعی دیگری می‌توانید استفاده کنید «مانند سرکه خرما، سرکه انگور و...» ولی ازهمه مرغوب تربرای ترشی سیر، سرکه سیب است.

اگرسوال یا نظری دارید لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا به آن پاسخ بدهم

نظرات کاربران

نظر بدهید