از سرکار خانم شهرکی همشهری هنرمند سیستانی متشکریم بابت آموزش این ترشی خوش طعم
مواد لازم
ادویه ترشی 3 قاشق مرباخوری
برگبو 3 عدد
فلفلسبز تند 10عدد
سرکه به میزان لازم(حدوداٌ 2تا2ونیم پیمانه)
سیر 5حبه
خیار 2عدد
گلکلم (کوچک) 1عدد
فلفل دلمه ای (رنگی) 3عدد
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فلفل دلمه ای و گل کلم را با آب و نمک خوب بشویید و اجازه دهید درون آبکش خوب خشک شوند.
پس از خشک شدن آنها را به اندازه های دلخواه خرد کرده و روی پارچه ای تمیز پهن کنید و اجازه دهید یک شب روی پارچه باقی بمانند تا آب اضافی آنها کاملاٌ خارج شود.
پس از خشک شدن گلکلم و فلفل خیارها را خرد کرده و رویشان 2 قاشق چایخوری نمک بپاشید و 1 ساعت صبر کنید ، پس از این مدت زمان خیارها را زیر آب سرد آبکشی نمائید.
تمام سبزیجات خرد شده را درون قابلمه ای قرار دهید، روی سبزیجات کمی آب جوشیده سرد شده بریزید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید بجوشند تا نرم شوند ، سبزیجات را پس از اینکه 5 دقیقه جوشاندید درون آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شده و سرد شوند
برای تهیه سرکه ترشی باید سرکه، قاشق چایخوری نمک ، فلفلسبزتند و برگبو را درون قابلمه ای بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود.
در انتها سبزیجات خرد شده را همراه با سیرها و ادویه ترشی را درون شیشه ای بریزید و سرکه جوشیده سرد شده را اضافه کنید سپس ترشی را در جایی خنک قرار دهید تا آماده مصرف شود
ممنون از توجه شما
شما می توانید اقلام مورد نیاز خود را از سایت بازار گلبهار دات آی آر تهیه کرده و از لذت خرید آنلاین بهره مند شوید.
نظر بدهید