کوکو سیبزمینی (ورژن شکمپر)
از خانم پسندیده همشهری تهرانیمون که مقیم گلبهار هستند بسیار متشکریم بابت مقالشون
کوکو سیب زمینی خودش جزو غذاهای نونی خوب به حساب میاد ولی میخوایم یکم تنوع به خرج بدیم و شکم این کوکو رو با گوشت مرغ یا گوسفندی پر کنیم شاید طعم جدید بهمون داد، حتما برای یکبار هم که شده امتحان کنید طعم خوبی داره ، البته گوشت خیلی کم در این نوع کوکو استفاده میشه و خیلی به صرفه هست.
مواد لازم:
سیبزمینی: 4عدد متوسط
تخممرغ: 2عدد
گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ چرخ شده: 150گرم
پیاز: 1عدد متوسط
جعفری خرد شده: 2قاشق غذاخوری
نمک فلفل زردچوبه پودرسیر: به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید، پوست بگیرید و خوب بکوبید. بعد تخم مرغ ها و ادویه ها و را با سیب زمینی های له شده مخلوط کنید.
گوشت ها را با پیاز و ادویه ها و جعفری سرخ کنید.
از خمیر سیب زمینی به اندازه یک نارنگی بردارید و باز کنید، یک قاشق از مواد گوشتی وسط سیب زمینی بگذارید، جمع و کمی پهن کنید . سپس در روغن سرخ کنید.
نکته:
اگر خمیر سیب زمینی شل شد یا به دست می چسبید، میتوانید از کمی آرد سوخاری برای منسجم کردن استفاده کنید.
نوش جان
اگرسوال یا نظری دارید لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا به آن پاسخ بدهم.
نظر بدهید