کیک معطر زعفران و هل

کیک معطر زعفران و هل

کیک زعفران و هل

کاری از دوست هنرمندمون خانم فاتح

سلام دوستان خوبم

 دستور کیکی که این هفته به اشتراک میزارم، هم خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه ست.

مواد لازم

تخم مرغ : 3 عدد بزرگ یا 4 عدد کوچک

وانیل : نصف قاشق چایخوری

پودر هل : یک قاشق چایخوری

شکر دانه ریز : یک لیوان

شیر ولرم یا ماست : نصف لیوان

زعفران دم کرده : 3 قاشق مربا خوری

روغن مایع : نصف لیوان

گلاب : 2 قاشق غذا خوری

آرد :2 لیوان

بکینگ پودر :1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه. سپس قالب مورد نظرمون رو چرب می کنیم.

حالا تخم مرغ ها رو به همراه وانیل و هل، با همزن هم میزنیم تا کف کنه، بعد شکر رو به تدریج اضافه می کنیم و 5 تا 6 دقیقه هم میزنیم تا کاملا غلیظ و کشدار و سفید رنگ بشه. حالا شیر یا ماست رو اضافه می کنیم، بعد روغن مایع. حدود 1 دقیقه دیگر باهمزن می زنیم و گلاب رو می ریزیم.

حالا وقته اینه که آردی رو که با بکینگ پودرمون سه بار الک کردیم در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنیم.

این مرحله با موفقیت تموم‌شد.

کیک رو داخل فر میزاریم و صبر می‌کنیم حدود 40 تا 45 دقیقه بپزه.

نکته

  • یادتون باشه همیشه بعد از زمان تقریبی (فرهای مختلف دماهای مختلفی رو هم دارن ) که برای پخت کیک گفته می شه، با خلال دندون یا چاقو نوک‌تیز کیک رو تست کنید تا مطئمن بشید پخته شده. اگر مواد به خلال دندون چسبید یعنی نپخته و نیاز داره همچنان در فر بمونه، بنابراین درجه فر رو تا 150 درجه کم کنید تا زیر کیک نسوزه و 10 دقیقه دیگه صبر‌کنید تا بپزه.
  • هرگز وقت پخت در فر رو بازو‌بسته نکنید چون باعث میشه پف کیک بخوابه.
  • برای این مقدار مواد خام می تونیم از قالب مستطیل سایز 25 در35 یا قالب گرد 25 سانتی استفاده کنیم.

اگرسوال یا نظری دارید لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا به آن پاسخ بدهم.

امیدوارم از پخت این کیک و طعم فوق العادش لذت ببرید.

نظرات کاربران

نظر بدهید